fredag 15 april 2011

A Wall Upfront And Some Wolves Behind

1. Du har suttit i solen och druckit öl och under tiden designat ett motiv som du scannar in och redigerar och printar ut och pressar med dyra maskiner.
2. häng upp den klara tshirten.
3. bifoga ballonghuvud.Var i Berlin på utställning/snylta på animationsfestival och annat. Ovan bifogas beskrivning på hur processen i att designa en t-shirt går till.

4 kommentarer:

 1. Åh, läckert! Är det både dina, Lintons och Kalles tryck upphängt på väggen? Ser guldgruvigt ut! Finns det att beställa nånstans eller säljer du på small press expo? Och hade du med nåt av dina alster i animationsfestivalen? Hur gick det isåfall eller bara hur var det i berlin över huvud taget? :)

  SvaraRadera
 2. Nu såg jag att det gick att klicka på gallery! Nice!

  SvaraRadera
 3. Yes! spot on, det är våra. Det går ju att beställa. och kanske att vi sälje på pressexpo. Jag och kalle vill ha ett bord på spx men det är fortfarande oklart om vi kommer få ett. jag hoppas.
  Berlin var shysst, jag blev full, solbränd och skadad. perfekt. åker nog dit någon gång till iår, har ett par sprayfärger där nere som inte han bli använda.

  SvaraRadera
 4. Schyst! Det vill jag göra så fort den lilla lönen kommer, behöver nya snygga summertime clothes. ;)
  Åh vad härligt! Öla i solen i Berlin och måla. Och skada sig. Så ska det vara :D Vill ha ett jobb nu och resa nånstans NU

  SvaraRadera